Kognitiivisen käyttäytymisterapian ja käyttäytymisanalyysin näyttöönperustuvat menetelmät


Kahdentoista (12) päivän koulutusohjelma kognitiivisen käyttäytymisterapian perusmenetelmistä. Koulutus on jaettu kuuteen kahden päivän lähiopetuspäivään ja itseopiskeluun on varattu runsaasti lisämateriaalia.

Dialektisen käyttäytymisterapian koulutusohjelmat


TULOSSA! Dialektisen käyttäytymisterapian STARTTI (6 päivää) - sekä STARTTI Plus (kuusi päivää DKT:n peruskoulutusta lisättynä kahden päivän käyttäytymisterapian menetelmien koulutuksella) -koulutus-ohjelmat.

Lisäksi Dialektisen käyttäytymisterapian "Practical DBT ja Foundational Training" -koulutusohjelmat ovat suunnittelun alla ja toteutunee lähitulevaisuudessa.

Koulutukset ovat tarkoitettu eri sairaanhoitopiireille Dialektisen käyttäytymisterapian hoito-ohjelman pystyttämiseen sekä jo olemassa olevien tiimien lisäkouluttamiseen ja uusien tiimin jäsenien koulutukseen."Practical DBT" sekä "Foundational Training" -koulutusohjelmiin voi hakeutua kuka vaan terveydenhuollon ammattihenkilö, joka haluaa oppia Dialektista käyttäytymisterapiaa ja lisätä sen menetelmiä omaan potilastyöskentelyyn.


Dialektisen käyttäytymisterapian taitoharjoitteluryhmä


Vapaita paikkoja voi tiedustella psykoterapeutti Teemu Ryhäseltä numerosta +358 44 501 5075 tai sähköpostilla tästä.

Altistushoito-koulutus


Kolmepäiväinen koulutusohjelma, jossa käydään perusteellisesti läpi altistushoidon teoreettista perustaa ja erilaisia hoitomalleja sen pohjalta. Koulutuksessa opetetaan uusimmat menetelmät altistushoidon tehostamiseksi ja opittua tietoa opitaan soveltamaan erilaisten potilaiden hoidossa mm. ahdistuneisuushäiriöt kuten paniikkihäiriö ja fobiat, OCD, PTSD sekä välttelyongelmat.